Video
Green Deal Panel Discussion

Green Deal Panel Discussion

Në vijim të diskutimit mbi marrëveshjen e gjelbër, në lidhje me prioritetet që duhet të ketë Kosova, Arben Kllokoqi, ekspert i energjisë elektrike ...

27.08.2020

Launching remarks KSDW2020

Launching remarks KSDW2020

KSDW 2020 filloi aktivitetet e edicionit të saj të tretë! Ngjarja e sotme, që njëherazi shënon fillimin e edicionit më të ri të KSDW, për...

27.08.2020

KSDW 2020

KSDW 2020

Java e Zhvillimit të Qëndrueshëm në Kosovë kthehet me format të ri: një platformë virtuale ku mund të informoheni, të lexoni publikime, të merrni p...

23.08.2020

Renewable Energy

Renewable Energy

TIME TO ACT IS NOW!...

28.07.2020

Multiple Benefits of Energy Efficiency

Multiple Benefits of Energy Efficiency

...

09.07.2020

Roli i shoqërisë civile për një të ardhme të gjelbër

Roli i shoqërisë civile për një të ardhme të gjelbër

Green Talk - Dardan Abazi...

03.07.2020

Riciklimi si Biznes : Sfidat dhe mundësitë në Kosovë

Riciklimi si Biznes : Sfidat dhe mundësitë në Kosovë

Green Talk - Ariel Shaban...

26.06.2020

Ekonomia e Gjelbër për një të ardhme të qëndrueshme

Ekonomia e Gjelbër për një të ardhme të qëndrueshme

Green talk - Mimoza Kusari Lila...

21.06.2020

Potenciali i Kosovës drejt Zhvillimit të Qëndrueshëm

Potenciali i Kosovës drejt Zhvillimit të Qëndrueshëm

Green Talk - Christian Talk...

12.06.2020